TIP 4#
home.html
home.html
home.html
contact.htmlTIP 3#

Bakken-bakspullen-en meer

TIP 6#

Jubileum Bamix staafmixer


Hij is gearriveerd, de jubileum Bamix staafmixer. Eenmalig hebben ze een 200 Watt uitvoering in wit met zilver geproduceerd. Er zijn er slechts 250 voor Nederland gemaakt. Wij krijgen er 5 geleverd.

Hij kost 159 Euro en je krijgt een kaart om later een gratis Bamix kookboek op te halen

Kookboek Pasta al Pesto

TIP 5#Kookboekverslaving


Onze bakafdeling puilt uit. Natuurlijk zijn we geen taartwinkel.nl maar we doen wel ons best om zo origineel en handig mogelijke bakitems in te kopen.

Deze rechthoekige vlaaivorm met losse bodem is daar een goed voorbeeld van.Als je er niet bij bent geweest heb je echt wat gemist. De Italiaanse dagen waren geweldig.

Toch koken als de Italiaanse Stefania, dat kan. We hebben haar kookboek in de winkel.

€ 15,00

Ja ik geef het direct toe, ik heb een kookboekverslaving. Deze verslaving deel ik graag met jullie en tips voor leuke boeken zijn dan ook altijd welkom.

Dit exemplaar is weer leuk te combineren met lekkers of leuke prikkers.

Boek € 9,95

Prikkers € 6,95

TIP 1#http://www.vandenhurkeersel.nl/PDF/kerstfoldervandenHurk-3.pdf

Wat zou ik graag de hele winkel laten zien.....Om toch een idee te geven van ons assortiment heb ik een folder gemaakt die je hier kunt bekijken.

Op zoek naar Blond Amsterdam, Villeroy & Boch, PiP, Kitchenaid, Cuisipro, GrillDome, Wedgwood Edme, IIttala, Bamix?  Ook die merken vind je in onze winkel.
TIP 2#

Spectaculaire actie Op = Op


Zwilling heeft voor de feestdagen een spectaculaire actie met het koksmes 20 cm Professional “S”.

Deze is van € 88,95 nu voor € 65,- EN een GRATIS bamboe snijplank t.w.v. 29,95http://www.vandenhurkeersel.nl/PDF/kerstfoldervandenHurk-3.pdf